Marketingové aktivity vo Všeobecnej nemocnici s poliklinikou Lučenec n.o. - Höfferová, Gabriela (2013)
Táto diplomová práca sa zaoberá marketingovými aktivitami VšNsP Lučenec n.o. Cieľom tejto práce je zistenie a zhodnotenie používaných marketingových aktivít Všeobecnej nemocnice s poliklinikou Lučenec n.o. Hlavnou úlohou tejto práce je vyhodnotenie dotazníkov spokojnosti hospitalizovaných pacientov, ktoré nemocnica nemá spracované. A následné vyhodnotenie vlastného výskumu zameraného na spokojnosť zamestnancov VšNsP Lučenec n.o., ktorý priblíži stav spokojnosti zamestnancov nemocnice a tým prinesie pohľad na interný marketing nemocnice. Obidva výskumy sú realizované formou úplne anonymných dotazníkov. Práca obsahuje výsledky výskumu, na základe ktorých sú určené odporučenia.