Marketingové aktivity vo Všeobecnej nemocnici s poliklinikou Lučenec n.o. - Höfferová, Gabriela; Procházková, Markéta; Alexová, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Táto diplomová práca sa zaoberá marketingovými aktivitami VšNsP Lučenec n.o. Cieľom tejto práce je zistenie a zhodnotenie používaných marketingových aktivít Všeobecnej nemocnice s poliklinikou Lučenec n.o. Hlavnou úlohou tejto práce je vyhodnotenie dotazníkov spokojnosti hospitalizovaných pacientov, ktoré nemocnica nemá spracované. A následné vyhodnotenie vlastného výskumu zameraného na spokojnosť zamestnancov VšNsP Lučenec n.o., ktorý priblíži stav spokojnosti zamestnancov nemocnice a tým prinesie pohľad na interný marketing nemocnice. Obidva výskumy sú realizované formou úplne anonymných dotazníkov. Práca obsahuje výsledky výskumu, na základe ktorých sú určené odporučenia.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses