Time Management ve vybrané organizaci - Matůšková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Tripes, Stanislav (2014)
Cílem bakalářské práce je zjistit, jak si v dané společnosti zaměstnanci organizují čas, jaké využívají pomůcky k organizování času a jak zvládají stres. Na základě teoretické části bakalářské práce byly stanoveny hypotézy, vytvořen dotazník a provedena analýza v oblasti time managementu a stress managementu ve společnosti Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s. Na základě výsledků analýzy byly stanovené hypotézy potvrzeny či zamítnuty
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: management času; stres (psychologie); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; time management; stress (psychology); bachelor's theses