Podnikatelský plán založení kulturně vzdělávací organizace - Podivinská, Michaela; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Teoretická část diplomové práce se věnuje struktuře systému hudebního vzdělávání a významu hudby ve všeobecném vzdělávání. Dále autorka charakterizuje specifika podnikání v oblasti hudebního vzdělávání a uvádí hlavní zásady a části podnikatelského plánu. V praktické části práce popisuje vytvoření modelu hudebně vzdělávací organizace nabízející doprovodné hudební pořady pro mateřské školy. Součástí je také marketingová analýza modelu organizace a marketingový a finanční plán. Závěr práce se věnuje předpokladům pro úspěšné fungování modelu v praxi.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses