Podnikatelský plán - Horský penzion - Pechová, Daniela; Kešner, Martin; Pemlová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je tvorba podnikatelského plánu horského penzionu v Jizerských horách a zhodnocení rentability tohoto projektu. V teoretické části je shrnuta definice pojmů podnikání, podnik, podnikatel, pozornost je též věnována požadavkům a struktuře podnikatelského plánu a zakladatelského rozpočtu. Dále jsou uvedené metody umožňující analyzovat konkurenční prostředí podniku. Praktická část popisuje plánovaný projekt, zahrnuje podrobnou analýzu trhu ubytovacích služeb v Jizerských horách, analýzu konkurence a cílového zákazníka. Diplomová práce též obsahuje marketingový plán a finanční plán, který umožní posoudit reálnost podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses