Management znalostí v multinárodní organizaci - Slavíková, Daniela; Mládková, Ludmila, 1963-; Chmelík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce si klade za cíl teoreticky a prakticky popsat aplikaci managementu znalostí v multinárodní organizaci, silné, slabé stránky implementace managementu znalostí v multinárodní organizaci a její jednotlivé nástroje. V závěru diplomové práce jsou nabídnuta doporučení k zefektivnění managementu znalostí v multinárodní organizaci.
Vedoucí práce: Ludmila Mládková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses