Podnikatelský plán – Specializovaný obchod s LED osvětlením - Hubáček, Karel (2013)
Abstrakt Diplomová práce se zabývá stavbou podnikatelského plánu pro založení a provoz Specializovaného obchodu s LED osvětlením. Cílem práce je sestavit podnikatelský plán, vyhodnotit životaschopnost projektu a analyzovat přínos LED technologie pro úsporu nákladů na energii. Na základě teoretického základu jsou v praktické části rozebrány jednotlivé kapitoly podnikatelského plánu. Důraz je kladen zejména na efektivitu produktu pro společnost, analýzu konkurence a stavbu zakladatelského rozpočtu včetně prognóz do následujících let.