Podnikatelský plán – Specializovaný obchod s LED osvětlením - Hubáček, Karel; Kešner, Martin; Hájek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Abstrakt Diplomová práce se zabývá stavbou podnikatelského plánu pro založení a provoz Specializovaného obchodu s LED osvětlením. Cílem práce je sestavit podnikatelský plán, vyhodnotit životaschopnost projektu a analyzovat přínos LED technologie pro úsporu nákladů na energii. Na základě teoretického základu jsou v praktické části rozebrány jednotlivé kapitoly podnikatelského plánu. Důraz je kladen zejména na efektivitu produktu pro společnost, analýzu konkurence a stavbu zakladatelského rozpočtu včetně prognóz do následujících let.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses