Analýza možností a rizík automatizovaného triedenia informácií - Jánošková, Michaela (2013)
Táto bakalárska práca sa zaoberá analýzou súčasnej úrovne automatizovanej filtrácie informácií na internete. V práci sú popísané základné princípy, ktoré sú využívané systémami pre odporúčanie obsahu a následne sú podrobené analýze webové stránky a aplikácie, ktoré tieto systémy využívajú. Cieľom je poukázať na potrebu triedenia obsahu, pričom je nevyhnutné dbať na ochranu osobných údajov.