Analýza možností a rizík automatizovaného triedenia informácií - Jánošková, Michaela; Brixí, Radim, 1981-; Veber, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Táto bakalárska práca sa zaoberá analýzou súčasnej úrovne automatizovanej filtrácie informácií na internete. V práci sú popísané základné princípy, ktoré sú využívané systémami pre odporúčanie obsahu a následne sú podrobené analýze webové stránky a aplikácie, ktoré tieto systémy využívajú. Cieľom je poukázať na potrebu triedenia obsahu, pričom je nevyhnutné dbať na ochranu osobných údajov.
Vedoucí práce: Radim Brixí
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses