Podnikatelský plán - Chytil, Jakub (2013)
Hlavním cílem této dplomové práce je sepsání podnikatelského plánu a prokázání jeho budoucí životaschopnosti. Podnikatelský plán zasahuje do oborů polygrafie a do moderních informačních technologií. Podnikatelský plán společnosti Printaxe.com je startup. Práce se skládá ze dvou hlavních částí, teoretické a praktické. Teoretická část obsahuje základní informace o podnikání a dále se věnuje podnikatelskému plánu pro startup. Praktická část se věnuj těmto metodikám, které jsou aplikovány při vytváření podnikatelského plánu. Tento dokument popisuje řešení internetového tržiště a speciálně vyvinutého generátoru ideálních zakázek včetně všech klíčových částí podnikatelského plánu.