Podnikatelský plán - Chytil, Jakub; Srpová, Jitka, 1957-; Raška, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavním cílem této dplomové práce je sepsání podnikatelského plánu a prokázání jeho budoucí životaschopnosti. Podnikatelský plán zasahuje do oborů polygrafie a do moderních informačních technologií. Podnikatelský plán společnosti Printaxe.com je startup. Práce se skládá ze dvou hlavních částí, teoretické a praktické. Teoretická část obsahuje základní informace o podnikání a dále se věnuje podnikatelskému plánu pro startup. Praktická část se věnuj těmto metodikám, které jsou aplikovány při vytváření podnikatelského plánu. Tento dokument popisuje řešení internetového tržiště a speciálně vyvinutého generátoru ideálních zakázek včetně všech klíčových částí podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses