Podnikateľský plán - Pančáková, Alexandra; Krause, Josef, 1978-; Šlégr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavným cieľom tejto diplomovej práce je zostaviť podnikateľský plán a pomocou neho overiť reálnosť založenia podniku zameraného na výrobu a predaj mrazeného jogurtu a službami s tým súvisiacimi. Obsahom teoretickej časti je podrobný prehľad náležitostí podnikateľského plánu. Táto časť bola zostavená na základe informácií získaných z odbornej literatúry. Tieto znalosti boli prevedené v praktickej časti do reálneho podnikateľského zámeru spoločnosti YoGu, s.r.o., ktorej hlavnou podnikateľskou činnosťou je výroba a predaj mrazeného jogurtového dezertu. Hlavne vďaka finančnému plánu bolo overené, že tento podnikateľský zámer má šancu na prežitie a transformáciu do reálneho a životaschopného podniku.
Vedoucí práce: Josef Krause
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses