Analýza potenciálu positioningu značky Stará myslivecká - Pribilová, Petronela (2013)
Stará myslivecká je tradičná česká značka, ktorá je na trhu liehovín od roku 1847. Značka patrila v období socializmu medzi prémiové produkty. Po 1989 roku nastal na trhu boom nových zahraničných značiek a Stará myslivecká stratila svoj post. Diplomová práca obsahuje analýzu súčasného pozicionigu značky s využitím sekundárnych i primárnych dát získaných šetrením pomocou online dotazníka. Cieľom diplomovej práce je stanoviť ciele, ktoré by mala značka v horizonte troch rokov dosiahnuť a na základe analýzy získaných dát navrhnúť marketingové stratégie na dosiahnutie cieľov. Po zhodnotení všetkých aspektov je v závere doporučenie, ktorá zo stratégií je pre spoločnosť výhodnejšia.