Analýza potenciálu positioningu značky Stará myslivecká - Pribilová, Petronela; Vávra, Oldřich; Tomek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Stará myslivecká je tradičná česká značka, ktorá je na trhu liehovín od roku 1847. Značka patrila v období socializmu medzi prémiové produkty. Po 1989 roku nastal na trhu boom nových zahraničných značiek a Stará myslivecká stratila svoj post. Diplomová práca obsahuje analýzu súčasného pozicionigu značky s využitím sekundárnych i primárnych dát získaných šetrením pomocou online dotazníka. Cieľom diplomovej práce je stanoviť ciele, ktoré by mala značka v horizonte troch rokov dosiahnuť a na základe analýzy získaných dát navrhnúť marketingové stratégie na dosiahnutie cieľov. Po zhodnotení všetkých aspektov je v závere doporučenie, ktorá zo stratégií je pre spoločnosť výhodnejšia.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses