Pojištění pracovních agentur - Vakrčka, Pavel (2014)
Tato práce se věnuje novému pojistnému produktu pojištění pracovních agentur a jeho vlivu na pracovní trh.Práce je rozdělena do čtyř kapitol.V první kapitole je definována podstata pracovních agentur, ve druhé právní úpravy a kontroly agentur, ve třetí jsou popsány vztahy mezi subjekty.V poslední kapitole je podstata samotného pojištění a jeho důsledky pro trh.