Pojištění pracovních agentur - Vakrčka, Pavel; Ducháčková, Eva, 1958-; Řehák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato práce se věnuje novému pojistnému produktu pojištění pracovních agentur a jeho vlivu na pracovní trh.Práce je rozdělena do čtyř kapitol.V první kapitole je definována podstata pracovních agentur, ve druhé právní úpravy a kontroly agentur, ve třetí jsou popsány vztahy mezi subjekty.V poslední kapitole je podstata samotného pojištění a jeho důsledky pro trh.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses