Řízení procesů v síti zdravotnických zařízení - Chládek, Jan; Plášková, Alena, 1949-; Konečný, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je definovat základní procesy, které jsou nezbytné pro správné řízení stomatologické ordinace. Předlohou pro stanovení procesů sítě ordinací je jedna vybraná praxe. V teoretické části jsou popsána všechna východiska procesního řízení, která jsem později zohlednil v praktické části. Pozornost je věnována také nástrojům strategického řízení jako je SWOT či PEST analýza. V praktické části se zaměřuji na hlavní procesy, které ovlivňují správný chod dobře fungující praxe. Společně s lékařem jedné vybrané praxe jsme definovali a pokusili se narovnat některé procesy. Součástí práce jsou vlastní návrhy pro zlepšení vybrané praxe a také návrh na řízení procesů pro síť ordinací.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses