Podnikatelský záměr nového konceptu kruhových tréninků - Nikitinová, Věra (2013)
Tato práce je rozdělena do dvou hlavních částí, a to teoreticko-metodologické a praktické části. V první části jsou nejprve rozebrána témata týkající se podnikání jako takového, přičemž největší důraz je zde kladen na vysvětlení podnikatelského plánu a jeho jednotlivých částí. První část je zakončena vysvětlením možného způsobu ochrany podnikatelské identity. Praktická část se již věnuje konkrétnímu oboru, kterým je v této práci založení a rozvoj kruhových tréninků. V rámci jednotlivých částí podnikatelského plánu se snažím ukázat počátek a postupné rozvinutí tohoto projektu v život a ukázat tak, jak se z původní myšlenky zakladatelů "dělat to, co nás baví jinak a lépe pro lidi" může stát úspěšný podnikatelský záměr.