Podnikatelský záměr nového konceptu kruhových tréninků - Nikitinová, Věra; Kotáb, Jiří; Šlégr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce je rozdělena do dvou hlavních částí, a to teoreticko-metodologické a praktické části. V první části jsou nejprve rozebrána témata týkající se podnikání jako takového, přičemž největší důraz je zde kladen na vysvětlení podnikatelského plánu a jeho jednotlivých částí. První část je zakončena vysvětlením možného způsobu ochrany podnikatelské identity. Praktická část se již věnuje konkrétnímu oboru, kterým je v této práci založení a rozvoj kruhových tréninků. V rámci jednotlivých částí podnikatelského plánu se snažím ukázat počátek a postupné rozvinutí tohoto projektu v život a ukázat tak, jak se z původní myšlenky zakladatelů "dělat to, co nás baví jinak a lépe pro lidi" může stát úspěšný podnikatelský záměr.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses