Liga v malom futbale v Bratislave - Králik, Peter; Kotáb, Jiří; Ropický, Jan, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Táto diplomová práca sa zaoberá spracovaním podnikateľského plánu. Podstatou podnikateľského plánu je vytvorenie amatérskej súťaže v malom futbale v Bratislave. Cieľom práce bolo zistiť, či je projekt novej amatérskej súťaže realizovateľný, čo všetko je potrebné zaobstarať pred, počas a po jednotlivých ročníkoch amatérskej súťaže, odhadnúť dopyt, určiť výšku štartovného a vypracovať finančnú analýzu. Pri určení výšky štartovného boli dôležité odpovede opýtaných, ktoré boli získané z vytvoreného dotazníka. Pri vypracovávaní podnikateľského plánu sa vychádzalo okrem iného z osobných skúseností autora, ktoré získal pôsobením v štruktúrach podobnej amatérskej futbalovej súťaži v malom futbale v Prahe. Výsledkom podnikateľského plánu je finančná analýza, ktorá potvrdzuje predpokladanú ekonomickú výhodnosť projektu amatérskej futbalovej súťaži v malom futbale v hlavnom meste Slovenskej republiky.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses