Trh práce České republiky. - Bezděk, Jan (2013)
Hlavním cílem této práce je analýza pracovního trhu České republiky v období 2007 -- 2012 a zhodnocení plnění strategie Evropa 2020 v této oblasti. Pozornost je věnována také naplňování dílčích národních cílů, které ze strategie Evropa 2020 vycházejí. Práce se snaží o komplexní přístup k jednotlivým problémům fungování trhu práce a o zasazení všech ukazatelů do reálného ekonomického rámce.