Trh práce České republiky. - Bezděk, Jan; Pavelka, Tomáš, 1975-; Janíčko, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavním cílem této práce je analýza pracovního trhu České republiky v období 2007 -- 2012 a zhodnocení plnění strategie Evropa 2020 v této oblasti. Pozornost je věnována také naplňování dílčích národních cílů, které ze strategie Evropa 2020 vycházejí. Práce se snaží o komplexní přístup k jednotlivým problémům fungování trhu práce a o zasazení všech ukazatelů do reálného ekonomického rámce.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses