Návrh na optimalizáciu internetového predaja Triola a.s. - Dvořáková, Ivana; Barton, Monika; Dohnal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Táto diplomová práca poukazuje na dôležitosť internetového predaja v dnešnom svete na konkrétnom príklade firmy, špecializujúcej sa na výrobu spodnej bielizne. Cieľom je analýza správania sa jej zákazníkov na internete, zhodnotenie poznatkov a následné navrhnutie optimálneho internetového predaja, odporúčania k zlepšeniu dizajnu, funkcionality a zvýšeniu predajnosti. Analýza a návrh sa opierajú o odbornú knižnú literatúru a najnovšie výskumy, ktoré popisujú motiváciu zákazníkov k nákupu na internete a vzťah medzi impulzívnym nákupom a webovým dizajnom. Porovnáva celkové trendy správania sa zákazníkov vo svete, v Českej republike a so zákazníkmi firmy Triola a na základe zistení vyhodnocuje pozitívne trendy, ktoré firmu v budúcnosti zasiahnu. Práca odkrýva dôležité zistenia o zákazníkoch firmy, budúcom vývoji internetového predaja a ukazuje možnosti, akými sa firma má uberať, aby z nakupovania na internete pre zákazníkov urobila príjemný zážitok, uľahčila im nákup a zvýšila celkový predaj na internete.
Vedoucí práce: Monika Barton
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses