Vizualizačné techniky v projektovom managemente - Dlugošová, Lenka (2014)
Táto práca sa zaoberá analýzou vizualizačných techník využiteľných v prostredí projektového managementu. Teoretická časť práce objasňuje význam základných pojmov ako projekt, projektový management alebo vizualizácia a popisuje význam vizualizácie informácií v projektovom managemente. Hlavná časť práce rozoberá vybrané vizualizačné techniky, pre ktoré zhodnocuje výhody a nevýhody ich využívania a zmieňuje softvérové nástroje, ktoré sú určené na ich tvorbu. Diplomová práca zároveň predkladá súbor doporučení pre management pre úspešné a efektívne využitie týchto techník.