Vizualizačné techniky v projektovom managemente - Dlugošová, Lenka; Lorenc, Miroslav, 1974-; Adamcakova, Julia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Táto práca sa zaoberá analýzou vizualizačných techník využiteľných v prostredí projektového managementu. Teoretická časť práce objasňuje význam základných pojmov ako projekt, projektový management alebo vizualizácia a popisuje význam vizualizácie informácií v projektovom managemente. Hlavná časť práce rozoberá vybrané vizualizačné techniky, pre ktoré zhodnocuje výhody a nevýhody ich využívania a zmieňuje softvérové nástroje, ktoré sú určené na ich tvorbu. Diplomová práca zároveň predkladá súbor doporučení pre management pre úspešné a efektívne využitie týchto techník.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses