Generace Y Vývoj názorových postojů v období 2007 - 2013 - Galík, Pavel; Koudelka, Jan; Vlčková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá tématem generace Y v kontextu vývoje životních názorů v průběhu období let 2007 až 2013. Cílem práce je konkrétně popsat trendy na poli životních názorů v průběhu zkoumaného období se zaměřením na Českou republiku. K dosažení tohoto cíle práce analyzuje současný stav marketingových informací týkající se generace Y ve světovém kontextu na základě placených dat společnosti Omnicom Media Group. Pro relevanci výstupu vzhledem k České republice je použita kombinace kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Kvantitativní výzkum analyzuje trendy na základě šesti vln kontinuálního projektu společnosti Median. Kvalitativní výzkum za pomocí metody focus group dodává ke zjištěním kvantitativní části hlubší detaily, a zároveň objevuje nová témata, která přesahují rozsah striktněji definovaných otázek kontinuálních výzkumů.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses