Marketingový výzkum ve společnosti BAEST, Machines & Structures, a.s. - Balla, Luděk (2013)
Předmětem této diplomové práce je marketingový výzkum ve výše uvedené společnosti. V teoretické části se zaměřím na charakteristiku marketingového výzkumu a jeho součástí, které slouží jako nástroje pro dosahování cílů podniku. V praktické části představím společnost BAEST, Machines & Structures, a.s., a zaměřím se na její současný přístup k provádění marketingového výzkumu. Ve své práci budu zkoumat marketingové přístupy a strategii společnosti.Závěrečným cílem diplomové práce je nalezení možností, které by marketingovému oddělení společnosti pomohly k lepšímu využití vazeb a souvislostí v přístupech, které jsou používány doposud. Ve své práci bych také chtěl navrhnout možnosti rozšíření obchodních aktivit na nové trhy ve východní Evropě