Marketingový výzkum ve společnosti BAEST, Machines & Structures, a.s. - Balla, Luděk; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Voříšek, Jan (2013)
Předmětem této diplomové práce je marketingový výzkum ve výše uvedené společnosti. V teoretické části se zaměřím na charakteristiku marketingového výzkumu a jeho součástí, které slouží jako nástroje pro dosahování cílů podniku. V praktické části představím společnost BAEST, Machines & Structures, a.s., a zaměřím se na její současný přístup k provádění marketingového výzkumu. Ve své práci budu zkoumat marketingové přístupy a strategii společnosti.Závěrečným cílem diplomové práce je nalezení možností, které by marketingovému oddělení společnosti pomohly k lepšímu využití vazeb a souvislostí v přístupech, které jsou používány doposud. Ve své práci bych také chtěl navrhnout možnosti rozšíření obchodních aktivit na nové trhy ve východní Evropě
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: marketingový management; marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; diplomové práce; marketing management; marketing research; master's theses