Studie proveditelnosti pro investici do výzkumně vývojového centra - Vejmanová, Petra; Jánský, Jaroslav, 1952-; Matějková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2013)
Předmětem diplomové práce je rozbor a vypracování Studie proveditelnosti pro investici do výzkumně vývojového centra. Studie proveditelnosti hodnotí provozní a ekonomickou stránku projektů a dle výsledků studie umožňuje podniku zvolit optimální podnikatelský záměr. V teoretické části práce bude řešena obecná struktura projektu.Praktická část zahrnuje vlastní studii proveditelnosti projektu.
Vedoucí práce: Jaroslav Jánský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses