Možnosti spolupráce a sdílení dat v cloudu - Šíma, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952-; Krejčová, Iva (2013)
V této bakalářské práci jsou představeny možnosti spolupráce a sdílení dat pomocí moderních cloudových technologií. Nejprve je vymezen pojem cloud computing. Dále jsou popsána vybraná cloudová úložiště, jejich funkce a možnosti sdílení, které nabízejí. V další části jsou podrobně analyzované dvě služby, specializující se na práci s dokumenty v cloudu prostřednictvím internetového prohlížeče. Poslední kapitola se zabývá možnostmi praktického využití služby Dropbox při studiu a výuce
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: cloud computing; management [obor bakal. práce]; Dropbox; bakalářské práce; cloud computing; bachelor's theses