Analýza slovenského trhu Open-Source CRM systémov - Ivanko, Lukáš; Fortinová, Jana; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práca sa zaoberá analýzou slovenského trhu open source CRM systémov. Cieľom práce je zmapovať open source CRM systémy na slovenskom trhu a porovnať tri vybrané produkty podľa stanovených kritérií. K pochopeniu problematiky je nutné popísať oblasť CRM a open source CRM. Tomu sa venuje teoretická časť, ktorá taktiež obsahuje vývoj, architektúru a návrh riešenia CRM. Nechýbajú ani nové trendy poskytované v súčasnosti. Ďalej je vysvetlený pojem open source a popísané výhody a nevýhody open source riešení. Praktická časť rozoberá systémy, ktoré sú dodávané na Slovensko, po prípade, ktoré sú v slovenských firmách najviac využívané. Najprv sa popíšu spoločnosti poskytujúce dané systémy, potom sa vyberú tri produkty a porovnajú sa podľa stanovených kritérií.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses