Public relations Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR - Dragonová, Kateřina; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Předmětem této diplomové práce je analýza a zhodnocení strategie public relations Svazu obchodu a cestovního ruchu České republiky. Teoretická část práce vymezuje marketingovou komunikaci v rámci marketingového mixu, přináší teoretická východiska problematiky public relations a zaměřuje se public relations ve specifických odvětvích. Praktická část zahrnuje představení Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR, popis jeho PR nástrojů a aktivit a zhodnocení této stávající strategie. Rovněž jsou zde na základě terénního šetření popsány návrhy na vylepšení fungování public relations do budoucna.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses