Finanční stabilita nadačních fondů v ČR - Ječmeň, Tomáš; Ježek, Tomáš, 1940-2017; Doležalová, Antonie, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Tématem bakalářské práce je finanční stabilita, problém vícezdrojového financování nadací a nadačních fondů v České republice a srovnání s nadačními subjekty v období první republiky. První část charakterizuje základní pojmy z neziskového sektoru. Druhá část analyzuje problém finanční stability a kritéria použitá pro tuto práci. Třetí část bakalářské práce se zabývá konkrétními nadačními fondy, jejich finanční stabilitou a doporučeními pro zlepšení. Závěr shrnuje důležité prvky celé práce.
Vedoucí práce: Tomáš Ježek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses