Karel Engliš a statistika - Korec, Vojtěch; Závodský, Prokop, 1944-; Kačerová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem této práce je, po shromáždění a nastudování dostupných materiálů, popsat a analyzovat statistickou činnost Karla Engliše. Vycházím zde z jeho vlastních statistických článků, publikací a skromné literatuty týkající se této tématiky. Tomuto rozboru předchází dvě úvodní kapitoly zabývající se Úřední statistikou v 1. čtvrtině 20. století a životem a dílem Karla Engliše.
Vedoucí práce: Prokop Závodský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses