Ocenění společnosti České aerolinie, a.s. - Tychtlová, Eva; Jurečka, Jan, 1935-; Plánička, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem diplomové práce je určení hodnoty podniku České Aerolinie a.s. k 1.1.2012. Na začátku je představena společnost a její historie. Je provedena strategická analýza, ve které je hodnocena dlouhodobá perspektivnost podniku a výstupem je prognóza tržeb. Dále je zhodnoceno finanční zdraví společnosti a jsou predikovány generátory hodnoty a sestaven finanční plán. Jako hlavní metoda pro ocenění společnosti je použita metoda DCF entity, která je doplněna o metodu tržního porovnání.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses