Adaptace pracovníků ve vybrané organizaci - Kožíšek, Petr (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na procesy adaptace pracovníků na pracovišti. Práce popisuje rozličné metody a aspekty jejich úspěšného uplatnění v praxi vybrané organizace. Nejedná se však pouze o procesy adaptace pracovníků v novém zaměstnání z pohledu výkonu zaměstnání v nové společnosti. V praktické části se práce věnuje také procesu adaptace nových pracovníků v rámci zvolené organizace se zaměřením na adaptační program absolventů vysokých škol