Adaptace pracovníků ve vybrané organizaci - Kožíšek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Fišerová, Šárka (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na procesy adaptace pracovníků na pracovišti. Práce popisuje rozličné metody a aspekty jejich úspěšného uplatnění v praxi vybrané organizace. Nejedná se však pouze o procesy adaptace pracovníků v novém zaměstnání z pohledu výkonu zaměstnání v nové společnosti. V praktické části se práce věnuje také procesu adaptace nových pracovníků v rámci zvolené organizace se zaměřením na adaptační program absolventů vysokých škol
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: personální management; koučování; zaměstnanci; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; personal coaching; employees; bachelor's theses