Finanční krize a její důsledky - Kudrna, Martin; Votava, Libor; Krymláková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2013)
Finanční krize je komplexní téma, které lze pojmout z mnoha pohledů. Tato bakalářská práce se zabývá tématem finančních krizí z hlediska důsledků finanční krize. Cílem práce je podat teoretický přehled o tom co jsou finanční krize a jak se projevují, podat přehled o jednotlivých typech finančních krizí a v neposlední řadě v historickém vývoji představit některé konkrétní příklady finančních krizí. Problematika finančních krizí je rozebírána mnoha autory, přičemž leckdy se jejich názory mohou lišit, zejména v souvislosti s možnými příčinami krizí. Pro porozumění dané problematice je třeba vytvořit si ucelený přehled zejména o základních pojmech, historickém vývoji a charakteristice finančních krizí z obecnějšího hlediska, což práce umožňuje.
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses