Slevové servery a analýza jejich podnikatelskéhomodelu - Kovár, Michal (2014)
V bakalárskej práci je popísaná história ako aj základné princípy fungovania zľavových serverov. Teoretická časť sa venuje jednotlivému popisu subjektov (zadávateľ -- firmy, sprostredkovateľ -- zľavové servery, zľavový agregát a spotrebiteľ) zľavovej postupnosti. V praktickej časti interpretujem výsledky svojho dotazníkového prieskumu zameraného na každý subjekt postupnosti a pokúšam sa určiť, či je v tejto oblasti výhodné podnikať a za akých podmienok