Slevové servery a analýza jejich podnikatelskéhomodelu - Kovár, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kincl, Tomáš, 1979-; Novák, Michal (2014)
V bakalárskej práci je popísaná história ako aj základné princípy fungovania zľavových serverov. Teoretická časť sa venuje jednotlivému popisu subjektov (zadávateľ -- firmy, sprostredkovateľ -- zľavové servery, zľavový agregát a spotrebiteľ) zľavovej postupnosti. V praktickej časti interpretujem výsledky svojho dotazníkového prieskumu zameraného na každý subjekt postupnosti a pokúšam sa určiť, či je v tejto oblasti výhodné podnikať a za akých podmienok
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: webové portály; spotřebitelé; management [obor bakal. práce]; slevové servery; bakalářské práce; web portals; consumers; bachelor's theses