Marketingová strategie vybrané firmy - Hluchá, Karolína (2013)
Tato diplomová práce se zabývá jak po teoretické, tak po praktické stránce návrhem marketingové strategie vybrané firmy. Vybranou firmou je masážní centrum sídlící v centru Prahy a nabízející thajské masáže prováděné rodilými Thajkami. Teoretická část obsahuje nejen popis procesu vedoucího k tvorbě marketingové strategie vybrané firmy, ale také např. charakteristiku strategického řízení firmy, marketingu služeb nebo teorii k tvorbě dotazníku a provedení dotazníkového šetření. Veškerá teoretická východiska uvedená v první části diplomové práce jsou následně promítnuta do praktické části, na jejímž konci stojí návrh marketingové strategie daného masážního centra.