Marketingová strategie vybrané firmy - Hluchá, Karolína; Zeman, Jiří; Štědroň, Bohumír, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato diplomová práce se zabývá jak po teoretické, tak po praktické stránce návrhem marketingové strategie vybrané firmy. Vybranou firmou je masážní centrum sídlící v centru Prahy a nabízející thajské masáže prováděné rodilými Thajkami. Teoretická část obsahuje nejen popis procesu vedoucího k tvorbě marketingové strategie vybrané firmy, ale také např. charakteristiku strategického řízení firmy, marketingu služeb nebo teorii k tvorbě dotazníku a provedení dotazníkového šetření. Veškerá teoretická východiska uvedená v první části diplomové práce jsou následně promítnuta do praktické části, na jejímž konci stojí návrh marketingové strategie daného masážního centra.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses