Ženy, děti a reklama - právní a etické aspekty - Stejskalová, Radka (2013)
Diplomová práce s názvem "Ženy, děti a reklama - právní a etické aspekty" se zabývá problematikou zobrazovaní žen a dětí v reklamě. Cílem diplomové práce je zanalyzovat reklamy se zaměřením na zobrazování žen a dětí projednávané arbitrážní komisí ve sledovaném období a navrhnout doporučení do budoucna. Práce se dále věnuje významu právních a etických pravidel, které reklamu regulují a zaměřuje se na obsah regulace žen a dětí.