Profesionalizace výkonu poslaneckého mandátu v českém parlamentu - Zákoutská, Eva; Němec, Jan, 1980 srpen 23.-; Kuta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Předkládaná diplomová práce se zabývá Poslaneckou sněmovnou České republiky a její profesionalizací. Práce řeší, nakolik jsou v Poslanecké sněmovně a jejích orgánech stabilně přítomni odborně zkušení a profesionální politici. Na otázku odpovídá pomocí aplikace faktorů profesionalizace na českou Poslaneckou sněmovnu. Mimo tuto otázku práce zpracovává materiální a informační zabezpečení poslanců, které jim poskytuje Poslanecká sněmovna k tomu, aby mohli vykonávat profesionálně a na plný úvazek poslaneckou funkci.
Vedoucí práce: Jan Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses