Udržitelný rozvoj a jeho reporting - Doležalová, Petra; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá udržitelným rozvojem a jeho reportingem s důrazem na korporátní sféru. První část je zaměřena na pojetí udržitelného rozvoje v rámci OSN a Evropské unie, ze kterých vyplývají dále rozvinuté firemní přístupy k udržitelnému rozvoji včetně zveřejňování zde dosažených výsledků formou standardizovaných zpráv o udržitelném rozvoji. Druhá část obsahuje rozbor zpráv o udržitelnosti největších světových výrobců piva, na jehož základě jsou v kontextu aktuálního vývoje legislativy EU v závěru práce vypracována doporučení pro reporting udržitelného rozvoje společnosti Pivovary Staropramen, člena světové pivovarnické skupiny Molson Coors.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses