Ocenění podniku - Vučka, Martin; Jurečka, Jan, 1935-; Hackl, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem mé diplomové práce je stanovení tržní hodnoty společnosti Ekosystem k datu ocenění 1. 1. 2012. Svou práci jsem rozdělil do několika částí. V první části jsem charakterizoval oceňovaný podnik. Ve druhé části jsem provedl finanční analýzu podniku. Třetí část je věnována strategické analýze, kde jsem hodnotil perspektivu podniku a zároveň jsem stanovil prognózu tržeb, která je východiskem pro následnou analýzu generátorů hodnoty. V poslední části jsem pro ocenění použil metodu DCF Equity. Výsledkem je intervalové ocenění.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses