Finanční analýza podniku Kostelecké uzeniny a.s. - Žatečka, Martin; Špička, Jindřich, 1981-; Špaček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce s názvem "Finanční analýza podniku Kosteleckých uzeniny a. s." je zhodnotit finanční situaci Kosteleckých uzeniny a. s. za období 2007 -- 2012 a porovnat její situaci s konkurenční firmou. Finanční analýza je zpracována pro potenciálního investora. Podklady pro potřebné výpočty jsou z veřejně dostupných účetních výkazů. Pro analýzu podniku byla použita horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty, dále analýza poměrových ukazatelů, ekonomické přidané hodnoty a bankrotních a bonitních modelů. V závěru práce je shrnutí nejdůležitějších výsledků a doporučení ke zlepšení finanční situace podniku.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses