Standardizace oceňování v podmínkách ČR - Kropáčková, Inka; Rýdlová, Barbora, 1976-; Brabenec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Impulzem pro napsání diplomové práce na téma Standardizace oceňování v podmínkách ČR je aktuálnost tohoto tématu vzhledem k zveřejněným návrhům českých oceňovacích standardů a diskuzi, kterou tyto návrhy vyvolaly u odborné veřejnosti. Cílem diplomové práce je analyzovat současný stav oboru oceňování v České republice s důrazem na oceňování podniků. Prokázat nutnost změn v této oblasti. Zaměřit se na možnosti standardizace a navrhnout nejvhodnější řešení dalšího vývoje v tomto oboru. V souvislosti s všeobecnou snahou o harmonizaci legislativy v důležitých finančních a ekonomických oblastech jako jsou účetní a daňové normy je v diplomové práci věnována pozornost i oceňovacím standardům národní a nadnárodní úrovně.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses