Internetová nehmotná aktiva Typologie doménových jmen a souvisejících nehmotných statků pro účely ocenění - Karolová, Michaela; Svačina, Pavel, 1979-; Rýdl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu funkcí doménových jmen podle způsobů monetizace webu. K jednotlivým typům doménových jmen jsou přiřazeny efekty vyplývající z provozu domény a další nehmotná aktiva, která s doménou obvykle fungují jako celek. Závěry práce jsou demonstrovány na rozboru nehmotných aktiv společnosti ADSL s.r.o.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses